FAQ & Contact

Algemeen

Samples worden door merken gebruikt om winkeliers en webshophouders de mogelijkheid te geven om de producten te zien voordat deze worden ingekocht.

Op onze sample sales hangen door de gehele zaal prijslijsten. Tevens worden deze indien mogelijk voorafgaande aan de sale gedeeld op onze sociale media kanalen.

Uw kinderen mogen mee naar de sample sale, voor kinderen vanaf 12 jaar is ticketing echter verplicht.

De collecties en maten verschillen per sample sale. Kijk op de pagina van de desbetreffende sale voor meer informatie.

Wij vullen alle maten aan tussen de tijdsloten door. We doen zo goed mogelijk ons best om ervoor te zorgen dat alle maten weer beschikbaar zijn aan het begin van een nieuwe shift. Het kan echter zo zijn dat er aan het einde van de sale minder voorraad beschikbaar is van de meest populaire maten dan aan het begin van de sale.

Het ruilen en/of retourneren van aankopen tijdens de sale is helaas niet mogelijk. Tevens geven wij geen garantie op artikelen aangekocht op de sample sale.

Corona

Het aantal toegestane personen per tijdslot is afhankelijk van de geldende corona maatregelen, zie hiervoor de pagina van de desbetreffende sale.

Uw gezondheid is onze hoogste prioriteit, om die reden is er gekozen voor een kleinschalige magazijnverkoop in plaats van een grote sample sale. Tijdens de magazijnverkoop hanteren wij een maximaal aantal bezoekers per tijdsblok om de 1,5 meter te kunnen handhaven. Op deze manier kunnen wij alle RIVM-maatregelen waarborgen.

Om veilig shoppen samen mogelijk te maken, verzoeken we vriendelijk doch dringend om alle onderstaande maatregelen goed op te volgen:

– Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar;

– Het dragen van een mondkapje is verplicht;

– Hoest en nies in uw elleboog;

– Reinig uw handen bij binnenkomst met de desinfecterende gel;

– Blijf thuis bij griep- of verkoudheidsklachten van uzelf of gezinsleden;

– Bij de kassa zijn plexiglas schermen geplaatst voor uw en onze gezondheid;

– Probeer zo weinig mogelijk artikelen te passen: pas alleen als het echt nodig is;

– De trapleuningen, pashokjes, kassameubels, etc. worden na elk tijdsblok gereinigd;

– Onze medewerkers dragen speciale hesjes zodat ze goed zichtbaar zijn;

– De wachtrij bij de kassa kunt u herkennen aan de vakken op de grond, neem deze ook in acht;

– Bij overtreding van bovenstaande punten kunt u de toegang worden ontzegd.

Faciliteiten

Ja, bij de Expo in Houten zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Ja. Handtassen zijn op de sample sale niet toegestaan, er zijn echter voldoende opbergmogelijkheden aanwezig. U krijgt een shopper bij binnenkomst om uw items in te doen.

Bij onze sample sales zijn geen paskamers aanwezig, wel zijn er op elke sale voldoende spiegels aanwezig.

Op al onze sample sales kan er worden gepind, de overige betaalmogelijkheden verschillen per sample sale. Kijk op de pagina van de desbetreffende sale voor de beschikbare betaalmogelijkheden.

Ticketing

U kunt maximaal twee tickets reserveren per bestelling.

Het is helaas niet mogelijk om tickets te ruilen of annuleren.

Het is niet mogelijk om een ticket te annuleren in verband met de huidige corona maatregelen. Houd dus goed rekening met het tijdslot dat je kiest, achteraf ruilen of afwijken van het tijdslot is niet mogelijk. De tijdsloten duren 75 minuten, hierna moet de zaal verlaten worden. Kom je later dan de begintijd dan kun je dus korter winkelen.

Het is niet mogelijk om voor meerdere tijdsloten een ticket te kopen. Per dag kan er maar voor 1 tijdslot een ticket gekocht worden. Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor verschillende dagen van dezelfde sample sale.


Contact

Voor alle andere vragen kun je ons ook altijd via mail bereiken.

Neem contact met ons op

Your Sample Sale

Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor