Over ons

Vaak ontdekken mensen per toeval waar ze goed en gepassioneerd in zijn, zo ook bij ons, eigenaren van Your Sample Sale Menno & Donald. Tijdens onze studies kregen wij de kans om sample sales te organiseren, een mooie en leerzame opdracht voor een stagiaire. Al snel werden onze verantwoordelijkheden uitgebreid en in 2018 besloten wij ons eigen bedrijf te beginnen: Your Sample Sale.

Sindsdien hebben wij niet stilgezeten en hebben wij met plezier en succes diverse sample sales georganiseerd. Wij hebben ons team uitgebreid met marketing- en projectmanager Nine en operations manager Djazzmin. Samen met ons zijn zij de drijvende kracht achter Your Sample Sale.  

Het doel van Your Sample Sale is om hét platform in Nederland te zijn voor merken die hun samples en voorraden op een goede, verantwoorde manier aan de consument willen verkopen. Wij willen de bezoekers een unieke ervaring bieden tijdens de sample sales middels mooie merken en vriendelijk, behulpzaam personeel.

Over ons

Maak kennis met team Your Sample Sale

Tijdens mijn studie was ik als stagiaire werkzaam bij Gaastra. Ik hield mij bezig met het organiseren van de halfjaarlijkse sample sales. Ik schreef een draaiboek hoe een sample sale van A-Z te organiseren en uit te voeren. Nadat ik deze stage had afgerond, nam mijn compagnon Donald het over. Donald professionaliseerde het sample sale proces en kreeg de smaak te pakken. Samen besloten wij een onderneming op te richten: Your Sample Sale. Met YSS willen wij zoveel mogelijk merken van dienst zijn en helpen bij de uitvoering en organisatie van sample sales!

Menno Lambalk

Sinds ik in 2006 aan het werk ben gegaan bij McGregor/Gaastra, heb ik meegewerkt op sample sales. Dit bracht voor mij de nodige reuring naast een kantoorbaan. Sinds 2016 worden er sample sales van verschillende merken georganiseerd door Your Sample Sale, waar ik graag aan mee werk! We hebben een heel gezellig, hecht team, met mensen die al jaren van de partij zijn, maar ook steeds met nieuwe, enthousiaste collega’s. Een van de leukste dingen vind ik mensen helpen zoeken naar dat ene kledingstuk, en dat tussen de massa’s kleding nog vinden ook!

Rianne van Rooijen

Als klein jochie had ik al interesse in het ondernemen en op mijn 18e werkte ik al als zelfstandig chauffeur voor de buurman van mijn ouders. Tijdens mijn stage bij Gaastra was ik verantwoordelijk voor de organisatie van sample sales. Na deze mooie ervaring is bij mij direct de gedachte ontstaan om andere merken te begeleiden in de organisatie van sample sales. Met Your Sample Sale bieden wij alle merken de mogelijkheid om een sample sale volledig uit te besteden en gebruik te maken van de expertise van ons ervaren team. Het team van YSS bestaat uit veel gedreven krachten en iedereen is erg goed op elkaar ingespeeld. Het is voor mij dan ook echt fantastisch om hier onderdeel van uit te maken!

Donald Hamel

Weken voor de sample sale beginnen wij op kantoor al met de voorbereidingen. Het is altijd onwijs leuk als na deze lange voorbereiding de sample sale dan eindelijk plaatsvindt. Ondanks dat het altijd lange en zware dagen zijn, hebben we onwijs veel lol met elkaar waardoor de tijd voorbij vliegt. Achter de schermen is het onze taak om er voor te zorgen dat zowel ons personeel, de opdrachtgever en de klanten allemaal blij en tevreden zijn. Als ons dit dan lukt, is het extra leuk om aan het einde van de sample sale met een voldaan gevoel terug te kijken op een succesvolle sample sale!

Djazzmin Trabelsi

Wanneer Your Sample Sale contact met mij opneemt met de vraag of ik weer kan komen werken, probeer ik altijd te kijken of ik tijd vrij kan maken. De dagen zitten vol plezier en je werkt met een hele grote groep mensen die ontzettend gezellig met elkaar omgaan. Zo voelen de lange dagen die je maakt erg kort aan, vliegen de sales voorbij en kijk ik al snel weer uit naar de volgende!

Daan Goudswaard

Mijn eerste sample sale ervaring met YSS was die van Scotch & Soda! Ik liep toen stage bij Mendon, maar kreeg op kantoor alle voorbereidingen mee. Na geholpen te hebben met de voorbereidingen wilde ik er op de sale zelf ook graag bij zijn, en zo belandde ik eigenlijk op de Scotch sale! Lange dagen, hard werken, maar doordat het zo gezellig is heb je dat helemaal niet door. Om na een lange week terug te kijken op een geslaagde sale, geeft mij super veel energie! Deze leuke ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels werkzaam ben als Marketing/Projectmanager voor zowel Mendon, als voor Your Sample Sale!

Nine Gerrits

Mijn hart maakt altijd weer een sprongetje als ik word gebeld met de vraag of ik wil komen werken op een sample sale! Het is een feestje om met een groep jongelui/studenten/vaste medewerkers ongeveer 7 dagen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat enthousiast, maar keihard te werken. Persoonlijk krijg ik er ongewoon veel energie van. De sfeer is eigenlijk altijd prima, de verzorging optimaal, de gezelligheid onderling heel bijzonder. Daarnaast voelt het vaste team voor mij als familie. Eigenlijk zit ik nu alweer te wachten op het volgende telefoontje!

Rietje Cornelissen

Een aantal jaar geleden ben ik bij Your Sample Sale begonnen met het voorbereiden van sample sales van Gaastra en MCGregor in Woudenberg ,samen met Wilma. Wat uiteraard volgde waren de verkoopdagen in de EXPO in houten.. Wat een geweldig leuke ervaring was dat, en de hoop op meer sample sales was geboren bij mij. Lange dagen knallen met een geweldig team. De sfeer zit er altijd goed in met veel lachen en grappen waardoor de slappe lach regelmatig aanwezig is. Leuke, gekke momenten zijn er elke keer weer en dat maakt werken bij YSS zo ontzettend leuk om te doen.

Ria van Keulen

Het leuke van werken bij YSS is dat ik mijn eigen tijd kan indelen en veel variatie heb qua werkzaamheden. Wij werken al jaren met een super leuk team en hebben het, ondanks de lange drukke dagen, heel gezellig met elkaar! Het grappigste moment is geweest op een sale van Gaastra, waar een medewerker een lang koord aan een bontje vast knoopte die van een jas was afgevallen en daar mee door de zaal wandelde alsof het zijn hondje was. Zo zijn er nog zoveel leuke dingen en momenten om op terug te kijken! Ik werk graag voor YSS en hoop het zeker nog vele jaren te mogen doen!

Wilma Wilbrink

Sinds een aantal jaar werk ik af en aan voor Your Sample Sale. Eerst met een paar vaste merken en na verloop van tijd kwamen er steeds meer verschillende merken bij. Deze variatie en de groep collega’s maakt dat het werk interessant blijft. Naast het harde werken is er ook genoeg tijd voor lol, bovendien kunnen wij vaak de leukste kleding scoren! Binnen de sales zijn er overigens ook meerdere rollen te vullen. Dit zorgt er voor dat het werk, ondanks de lange dagen gevarieerd blijft.

Bas van Rooijen

Ik werk inmiddels 5 jaar voor Mendon en zo ben ik bij Your Sample Sale terecht gekomen! Ik heb al een aantal sample sales meegedraaid, zoals: Gaastra/Mc Gregor, Scotch & Soda en Tumble ’N Dry. Dat het werken op de sales altijd even leuk en motiverend is, is voornamelijk te danken aan het leuke, gezellige team! Het hard werken, het zijn lange dagen, maar de collega’s maken dit werk voor mij onwijs leuk!

Jente van Buijtenen

Wil jij hier tussen staan?
Neem contact met ons op.

Neem contact op

Your Sample Sale

Een ervaren en professioneel team dat voor je klaar staat