Over ons

Must-visit events voor slimme shoppers
Je ziet je garderobe graag gevuld met goede, trendy vondsten. Mooie items waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Your Sample Sale is jouw geheime route naar een kast vol koopjes. Op onze events vind je samples en restvoorraden van A-merken voor een prijs waar je blij van wordt. En leuk meegenomen: je geeft restpartijen een mooie bestemming.

Sample sales in een keurig jasje
Struinen en scoren. Da’s precies wat je wilt tijdens een uitverkoop. Daarom zorgt ons ervaren team ervoor dat het je als shopper aan niets ontbreekt tijdens het speuren. Zo zijn er kluisjes, logische looproutes en vullen we de rekken regelmatig aan met nieuwe voorraad.

Ontmoet ons team

Deze mensen zorgen ervoor dat iedere sample sale zonder kleerscheuren verloopt.

Menno Lambalk

Co-founder/CFO

Ik vind het een uitdaging om samen met merken tot hun ultieme verkoopstrategie te komen. Zo is hun sample sale succesvol én maken we hun klanten blij met betaalbare merkkleding.

Marijne Kuperus

Project Manager

De rijen voor de deuren van onze sample sales geven mij een kick. Vooral als ik iedereen later ook weer blij naar buiten zie lopen met tassen vol goede vondsten. Dan is de dag geslaagd!

Donald Hamel

Co-founder/CEO

Voor mij draait het allemaal om geweldig teamwork dat we neerzetten. Ons team werkt soms zelfs tot diep in de nacht om het allerbeste event neer te zetten. Dat is genieten!

Bianca Buis

Sales & Event Manager

De voorbereiding is al leuk, maar de echte magie vindt plaats tijdens de sample sales zelf. Er is niets leuker dan te zien hoe alle verschillende elementen samenkomen op een geslaagd event.

Djazzmin Trabelsi

Operationeel Manager

Iedere sample sale is voor mij weer een hoogtepunt. Van de voorpret tot de lol tijdens de dag zelf. Wie wordt er niet blij van schatzoeken tussen zoveel mooie producten? Enorm leuk om te zien.

Bas van Rooijen

Operationeel Manager

De mensen op onze sample sales maken me blij. Van jonge fans die items van hun favoriete, maar dure merken kopen tot volwassenen die gaan voor mooie basics. We doen alles voor een top event.

Emma Jobse

Project Manager

Hoe lang de dagen ook zijn, samen met het team hebben we ontzettend veel plezier tijdens en na het event. Je maakt zoveel mee samen!

Wij zijn altijd op zoek naar toppers

Solliciteer nu