Maak een succes van je sample sale

Of laat ons dat doen. Your Sample Sale helpt merken sinds 2018 bij het verkopen van samples en voorraden. Van de locatie tot het personeel en de marketing. Met een bestand van 60.000 actieve koopjesjagers komt je merk bij een hele nieuwe doelgroep onder de aandacht. Reken verder op beurslocaties, off the radar promotie en een team dat helemaal is ingekleed op sample sales.

Een samenwerking die je goed past
Je kunt je kortingsevenement helemaal aan ons uitbesteden, of slim gebruikmaken van één van onze diensten. Alleen ervaren personeel of marketing bijvoorbeeld. Tijdens ons eerste gesprek maken we een plan op maat.

Unieke klanten
Followers
Verkochte tickets

Uitvoering

Een event als een sample sale vraagt enorm veel van je bedrijf. Gelukkig hoef je daar zelf niet meer over na te denken. We helpen je met het hele proces. Zo regelen we de locatie, coördinatie, marketing, materialen, personeel en uitvoering op de dag zelf.

Personeel

Organiseer je zelf een sample sale? Onze poule mensen heeft veel ervaring met de drukte die een sale met zich mee kan brengen. Ze werken namelijk continu bij vergelijkbare events. Iemand nodig in je magazijn, winkel of kantoor? Daar helpen we je ook bij. 

Bezoekers

Meer dan 60.000 koopjesjagers wachten af tot ze bericht krijgen van de volgende sample sale. Daarnaast kunnen we je event noemen op onze website en social media kanalen. Zo bereik je mensen die normaal niet bij jouw merk kopen.

Dit levert het je op:

Hogere omzet
Commerciële adviezen
Aandacht van nieuwe doelgroepen
Verbeterde cashflow

Merken waarmee we werken