Voor bedrijven

Your Sample Sale neemt naar wens de voorbereiding of het gehele proces tijdens de sample sale over. Wij kunnen bedrijven begeleiden bij de optimalisering van hun sample-verkoopstrategie en elk ander aspect in de aanloop naar een sample sale, evenals de uitvoering van de sale zelf. 

Het is is volledig aan u als klant om te bepalen in welke mate wij u kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij u compleet ontzorgen of gedeeltelijk assisteren. Denk hierbij aan het inzetten van ons kundige personeel op de werkvloer of het gebruik maken van onze marketing instrumenten. De organisatie van uw sample sale is altijd maatwerk.

Neem contact met ons op

Voor bedrijven
30000Unieke klanten
7741Followers
49009Verkochte tickets

Uitvoering

Het organiseren van een sample sale is een grote onderneming. Wij zijn in staat het volledige proces voor u uit handen te nemen. Wij beschikken over de juiste ervaring, contacten, middelen en mensen om uw sale professioneel te organiseren. Het totaalpakket omvat zowel de locatie, voorbereiding, coördinatie, benodigde materialen, personeel evenals de uitvoering.

Personeel

Organiseert u zelf een sample sale maar komt u handen tekort? Maak dan gebruik van onze grote poule met ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat uw sample sale een groot succes wordt. Onze medewerkers zijn ook in te zetten voor andere tijdelijke jobs in uw magazijn, winkel of op kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bezoekers

Middels de inzet van ons platform kunnen wij u helpen met het verhogen het aantal bezoekers voor uw sale. Naar wens kunnen wij uw aankomende sample sale vermelden op onze website en op onze social media kanalen. Tevens kunnen wij onze ruime database benaderen om hen op de hoogte te brengen van uw sale.


Succesvolle samenwerkingen

Your Sample Sale

Maakt van elke verkoop een full service belevenis

Wat levert een samenwerking met Your Sample Sale op:

Hogere omzet
Commerciële adviezen
Groter klantenbestand
Verbeterde cashflow