Tumble ‘N Dry

Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands kinderkleding merk, gestart in 2007 met de ambitie om stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-15 jaar. Kids en ouders die blij worden van een goede mix van ‘stoer en modieus’ kunnen hun hart ophalen bij de collecties van Tumble ‘N Dry die elk seizoen met veel zorg en aandacht voor detail ontworpen wordt. TND kleding volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste fashion trends en is tegelijkertijd lekker comfortabel en draagbaar. Gezien het feit dat ze zoveel mogelijk ouders en kinderen elke dag blij willen maken met hun collecties, zorgen ze ervoor dat de prijs van hun kwalitatieve ontwerpen en comfortabele, duurzame ontwerpen betaalbaar blijft.

Tumble 'n Dry
Tumble 'n Dry

De Tumble ‘N Dry collecties zijn verdeeld in de segmenten jongens en meisjes. Voor beide segmenten bieden zij de volgende collecties aan:

  • ZERO, verkrijgbaar in maat 50-74;
  • LO, verkrijgbaar in maat 68-98;
  • MID, verkrijgbaar in maat 92-164;

Voor elk leeftijdssegment ontwikkelt Tumble ‘N Dry ieder seizoen een aansprekende, eigen collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en stijlvoorkeur van de kinderen in de desbetreffende leeftijdsgroep.