My Jewellery

THE MY JEWELLERY SAMPLE SALE

It is time again! Na het succes van onze vorige edities hebben we met veel enthousiasme besloten onze welbekende My Jewellery sample sale opnieuw te organiseren! Unieke samples en recente collecties! De sample sale vindt plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch powered by het team van Your Sample Sale! Trommel je vriendinnen, zus, nichtje bij elkaar, plan een shop-dag in ‘s-Hertogenbosch en bereid je voor op de leukste My Jewellery items (sieraden, accessoires, beauty én kleding) voor héle fijne prijsjes!

Wat kun je verwachten?

  • De sample sale vindt plaats van 17 t/m 22 oktober.
  • Wij zorgen voor een groot aanbod van de leukste, meest unieke My Jewellery items, voor ieder wat wils; let’s go on a My Jewellery treasure-hunt!
  • De entree tickets zijn €6,95 euro. Voor dit bedrag krijg je entree tot de sample sale én ontvang je van ons een unieke My Jewellery canvas tote bag t.w.v. €12,99 cadeau.
  • We werken met tijdssloten zodat je een fijne shopervaring hebt.
  • Ieder tijdvak bestaat uit maximaal 75 minuten shoppen.
  • Alle kleding is gesorteerd op soort en maat, lekker overzichtelijk! 
  • We hanteren nieuwe prijslijsten met iedere dag een fijne stapelkorting op álle kleding. Hoe meer kleding, hoe meer korting! 
  • We vullen iedere dag producten aan behalve op zondag; daarom ontvang je op zondag -50% korting op ALLES. Uiteraard is de keuze aan jou welke tickets/tijdvakken je reserveert!
  • De sample sale vindt plaats in het Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch; voldoende parkeerplaatsen en ruimte om te shoppen.
  • De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is via het OV goed bereikbaar en parkeren is de gehele dag mogelijk. (parkeertickets zijn ter plaatse te koop op de sample sale).

Out with the old, in with the new

We vinden het belangrijk om ook onze verantwoordelijkheid te nemen voor de afdank-fase van kleding. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met ReShare. Tijdens dit event bieden we je de mogelijkheid om oude kleding en textiel in te leveren! Dit wordt door ReShare gesorteerd op herdraagbaar en niet herdraagbaar. De laatste categorie wordt door hen gerecycled. Doe mee en lever je oude (kapot/vies mag ook) kleding en textiel in afgesloten zakken in tijdens onze sample sale!

Datum & Tijd

17 oktober16:30 – 21:45 uur
18 oktober9:00 – 21:15 uur
19 oktober9:00 – 21:15 uur
20 oktober9:00 – 21:15 uur
21 oktober9:00 – 21:15 uur
22 oktober9:00 – 21:15 uur

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen
Diezekade 1
5222 AK 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Brabanthallen: Diezekade 1 - 5222 AK - 's-Hertogenbosch - Routebeschrijving