My Jewellery

It is time again! Na het succes van onze vorige edities hebben we met veel enthousiasme besloten onze welbekende My Jewellery sample sale opnieuw te organiseren! Unieke samples en recente collecties! De sample sale vindt plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam powered by het team van Your Sample Sale! Trommel je vriendinnen, zus, nichtje bij elkaar, plan een shop-dag in Amsterdam en bereid je voor op de leukste My Jewellery items (sieraden, accessoires, beauty, kleding en zelfs de leukste home accessoires) voor héle fijne prijsjes!

Wat kun je verwachten?

  • De sample sale vindt plaats van 11 t/m 16 april.
  • Wij zorgen voor een groot aanbod van de leukste, meest unieke My Jewellery items, voor ieder wat wils; let’s go on a My Jewellery treasure-hunt!
  • We hanteren nieuwe prijslijsten met iedere dag een fijne stapelkorting op álle kleding. Hoe meer kleding, hoe meer korting! 
  • De entree tickets zijn 6,50 euro. Voor dit bedrag krijg je entree tot de sample sale én ontvang je van ons een unieke My Jewellery canvas tote bag t.w.v. €8,99 cadeau.
  • We werken met tijdssloten zodat je een fijne shopervaring hebt.
  • Ieder tijdvak bestaat uit maximaal 75 minuten shoppen.
  • Alle kleding is gesorteerd op soort en maat, lekker overzichtelijk! 
  • De sample sale vindt plaats in het World Fashion Centre; voldoende parkeerplaatsen en ruimte om te shoppen.
  • Het World Fashion Centre is via het OV goed bereikbaar en parkeren is de gehele dag mogelijk voor €2,50 (parkeertickets zijn ter plaatse te koop op de sample sale).
  • We vullen iedere dag producten aan behalve op zondag; daarom ontvang je op zondag -50% korting op ALLES. Uiteraard is de keuze aan jou welke tickets/tijdvakken je reserveert!

Out with the old, in with the new
We vinden het belangrijk om ook onze verantwoordelijkheid te nemen voor de afdank-fase van kleding. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met ReShare. Tijdens dit event bieden we je de mogelijkheid om oude kleding en textiel in te leveren! Dit wordt door ReShare gesorteerd op herdraagbaar en niet herdraagbaar. De laatste categorie wordt door hen gerecycled. Doe mee en lever je oude (kapot/vies mag ook) kleding en textiel in afgesloten zakken in tijdens onze sample sale!

Datum & Tijd

11 april 15:00 – 21:30 uur
12 april 9:30 – 21:30 uur
13 april 9:30 – 21:30 uur
14 april 9:30 – 21:30 uur
15 april 9:30 – 21:30 uur
16 april 9:30 – 17:30 uur

Locatie

World Fashion Center Amsterdam
Kon. Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

World Fashion Center Amsterdam
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

Routebeschrijving

World Fashion Center Amsterdam: Koningin Wilhelminaplein 13 - 1062 HH - Amsterdam - Routebeschrijving