My Jewellery

It’s time! Na het succes van onze vorige edities hebben we met veel enthousiasme besloten onze welbekende My Jewellery sample sale opnieuw te organiseren met unieke samples en recente collecties! De sample sale vindt plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch powered by het team van Your Sample Sale! Trommel je vriendinnen, zus, nichtje bij elkaar, plan een shop-dag in Den Bosch en bereid je voor op de leukste My Jewellery items (sieraden, accessoires, beauty, kleding en zelfs de leukste home accessoires) voor héle fijne prijzen!

Alles wat je moet weten!

 • De sample sale vindt plaats van 18 t/m 23 juni
 • De sample sale vindt plaats in de Brabanthallen (HAL 3); er zijn voldoende parkeerplaatsen en ruimte om te shoppen.
 • De Brabanthallen zijn via het OV goed bereikbaar en parkeren is de gehele dag mogelijk voor €3 (parkeertickets zijn ter plaatse te koop op de sample sale).
 • Wij zorgen voor een groot aanbod van de leukste, meest unieke My Jewellery items, voor ieder wat wils; let’s go on a My Jewellery treasure-hunt!
 • De entree tickets zijn €6,95. Voor dit bedrag krijg je entree tot de sample sale én ontvang je van ons een unieke My Jewellery canvas tote bag t.w.v. €12,99 cadeau.
 • We werken met tijdssloten zodat je een fijne shopervaring hebt. Ieder tijdvak bestaat uit maximaal 90 minuten shoppen.
 • Alle kleding is gesorteerd op soort en maat, lekker overzichtelijk!
 • We hanteren nieuwe prijslijsten met iedere dag een fijne stapelkorting op álle kleding. Hoe meer kleding, hoe meer korting!
 • We vullen iedere dag producten aan behalve op zondag; daarom ontvang je op zondag -50% korting op ALLES. Uiteraard is de keuze aan jou welke tickets/tijdvakken je reserveert!
 • Retourneren van sample sale items is niet mogelijk
 • Je krijgt geen garantie op sample sale items
 • Betaalmogelijkheden: pin & contant
 • Heb je nog vragen over de sample sale? Bekijk dan onze klantenservice pagina over de sample sale.

Een sample sale: hoe werkt dat?

Zoals velen van jullie weten van afgelopen jaren, kun je een hoop leuks verwachten bij de sample sale van My Jewellery. Voor de nieuwe meiden leggen wij het graag nog eens uit. ‘Uniek’ kun je de sample sale bij My Jewellery wel noemen. Iedere keer proberen we er weer een feestje van te maken door een gezellige sfeer te creëren en de leukste items voor jou klaar te leggen zodat jij een hoop lovely producten in jouw shopping bag kunt stoppen. Maar natuurlijk zijn er een hoop girls die nog niet eerder bij de My Jewellery sample sale zijn geweest, want de sample sale tickets zijn iedere keer weer razendsnel uitverkocht. Ben je inmiddels op de hoogte van de sample sale My Jewellery door je vriendin of zusje? Natuurlijk super handig om dan even te weten wat je kunt verwachten op zo’n sample sale. Dit jaar is het weer zoals je het van My Jewellery gewend bent. Je kunt online kaartjes kopen, en krijg je een tijdsvak zodat jij lekker kunt shoppen! Op de My Jewellery sample sale heb je alle ruimte en tijd om op je gemak de spetterende collecties kleding te bewonderen. Alle kleding is gesorteerd op soort en maat, zodat jij snel & gemakkelijk jouw favoriete items in de My Jewellery sample sale kunt vinden. Hoe fijn is dat?! We zullen de sample sale zelfs nog beter voor je maken. Deze items scoor je voor waanzinnig lage prijzen! Heerlijk rondneuzen tijdens de gezellige My Jewellery sample sale en nog voor een lage prijs scoren ook, wie wil dat nu niet?

My Jewellery sample sale: wat kun je verwachten?

Ook dit jaar hebben we weer een hoop leuke verrassingen en spetterende collectie items voor jullie in petto tijdens de My Jewellery sample sale! Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij er altijd voor dat alles er piekfijn uitziet. Dit keer is de My Jewellery sample sale weer in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Hoe leuk is dat?! Je kunt langskomen op de My Jewellery sample sale, genieten van de fijne sfeer & al onze items in real life bewonderen. De kleding rekken zijn gevuld met geweldige kledingitems. Wij zorgen ervoor dat alles op soort en maat hangt, zodat jij goed het overzicht hebt en makkelijk jouw favoriete items kunt shoppen tijdens de My Jewellery sample sale. Voor deze waanzinnige My Jewellery sample sale hebben we voor een prachtige locatie in Nederland gekozen, namelijk de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Deze locatie wordt omgetoverd tot een unieke My Jewellery sample sale. Kom jij met de auto? No worries, er zijn voldoende parkeerplaatsen op deze locatie aanwezig. Uiteindelijk hopen wij dat je met een voldaan en fijn gevoel, en je goed gevulde shoppingbag de dag kunt afsluiten! Heerlijk als je kast en sieradenkist weer vol hangen. My Jewellery Sample sale, here we come!

P.S. de items van de My Jewellery sample sale kunnen niet geretourneerd worden, dus shop alleen de items waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Wij hebben er vertrouwen in dat dit vast & zeker goed komt met de geweldige My Jewellery sample sale. Happy shopping!

Datum & Tijd

18 juni16:00 – 21:30 uur
19 juni9:30 – 21:15 uur
20 juni9:30 – 21:15 uur
21 juni9:30 – 21:15 uur
22 juni9:30 – 21:15 uur
23 juni9:30 – 15:00 uur

Locatie

Brabanthallen
Entree B, hal 3
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen
Diezekade 1
5222 AK 's-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Brabanthallen: Diezekade 1 - 5222 AK - 's-Hertogenbosch - Routebeschrijving